• Bemutatkozás

A Macma Kft.

A Macma Kft. a Macma OHG egyik leányvállalataként 2004-ben alakult Budapesten. A budapesti irodánk regionális irodaként működik, a belföldi piac mellett a környező országokat is a magyar iroda kezeli. Export piacaink: Szlovákia, Románia, Moldáv Köztársaság, Albánia, Szerbia.

A szlovén és horvát piacokat igény szerint a német, vagy a budapesti raktárból látjuk el áruval.

A budapesti raktárkészletünk összetétele, és nagysága (5000m2-en több ezer raklapnyi áru helyi készleten) a hazai piacon komoly lehetőséget biztosít ügyfeleinknek.

Cégünk dinamikusan fejlődik, és napjainkban már mintegy 100 főt foglalkoztat.

Profilunk: reklámajándéktárgyak, USB-k és textil-termékek nagybani forgalmazása, kizárólag viszonteladók részére.

A www.mcollection.hu neutrális weblapon online is megtalálhatók termékeink, valamint mind a magyar, mind a német raktárkészletünkről is kaphatnak azonnali információkat, illetve a textiltermékeinkről is lehet tájékozódni.

Miért érdemes a MACMÁ-nál vásárolni?

 • Mert a MACMA Kft. csak viszonteladókat szolgál ki!
 • Velünk nem kell, versenyezzen! – mi segítjük Önt!
 • Mert áraink rendkívül versenyképesek.
 • Európa egyik legnagyobb raktárkészletével rendelkezünk.
 • Mert kényelmesen, gyorsan, veheti igénybe teljes körű szolgáltatásainkat!
 • Mert katalógusunkban a CrisMa –val jelölt termékek saját, német fejlesztésű, a cég által levédett design-ok, melyek máshol nem beszerezhetők, ezek nagyon kedvező ár-érték arányú termékek, ezekkel a termékekkel még biztosabb a sikeres értékesítés!
 • További Macma brandek: Ferraghini (exkluzív brand), Mark Twain, The Marina, 7Ceramics és a CrisMa – ezek a termékek kizárólag nálunk találhatók meg.
 • Nagyobb volumenű érdeklődés esetén egyedi árakkal támogatjuk a sikeres értékesítést.
 • Mert kényelmes, gyors, megbízható és teljes körű szolgáltatást nyújtunk!

Szolgáltatásaink:

24 órás szolgáltatás

A megrendelések több mint 90%-át budapesti raktárunkból 24 órán belül teljesítjük (reklámajándéktárgyak vonatkozásában!). Amit 16.00 óráig írásban nálunk megrendelnek (és elérhető a Bp-i raktárunkban), azok a termékek másnap 11 óra után a budapesti Aradi utcai irodánkból elvihetők. Ha esetleg a németországi raktárunkból kell behozni az árut 3-5 munkanappal lehet számolni.

Textil termékeknél a rendelés visszaigazolásunkban szereplő szállítási határidő az irányadó. Mintegy 200 000 db-os készlettel rendelkezünk textilekből Budapesten, ami lehetővé teszi, hogy az alaptermékek itt is 24 órán belül foghatóak.

Ha szükséges a küldeményeket futárszolgálattal házhoz szállítjuk. A kiszállítás díját vevőink fizetik, de kérjük, vegyék figyelembe az ingyenes kiszállítási lehetőséget, amely aktuális feltételeiről érdeklődjön kapcsolattartójánál!

Emblémázás

Üzemünk által alkalmazott technológiák: lézergravírozás, tamponnyomás (akár öt színnel is), direkt- és transzferszita, professzionális kerámia-, fém- és üveg dekor, epoxy- és vinyl matrica, digitális nyomtatás, UV LED nyomtatás, szublimáció, nyakpántgyártás.

Amennyiben a Macmánál vásárolt termékeket nálunk is emblémáztatja (külső termék emblémázását nem vállalja üzemünk) több előnyt is élvez egyszerre:

 • Pontosan annyi hibátlan, emblémázott terméket kap, amennyit rendelt (a hibás darabokat üzemünk menetközben kicseréli (Kivétel, ha az adott termékből már nem áll rendelkezésre raktárkészlet).
 • Korszerű üzemünk, az alkalmazott fejlett technológiák, és komoly szakmai hátterünk a garancia arra, hogy az emblémázás kiváló minőségben készülhessen el üzemünkben.
 • Átutalásos fizetési mód esetén, a fizetési határidő a késztermék elkészültétől számolódik csak.
 • És mindezeken túl sok időt, és logisztikai költséget tud megtakarítani!

Éljen ezekkel a lehetőségekkel, mert ez által komoly piaci előnyökhöz juthat, ami a szoros versenyhelyzetben fontos ütőkártya lehet a kezében!
Legyen sikeres a MACMA termékek értékesítésével, tartozzon Ön is egy kreatív, fiatalos, sikeres Csapathoz!